Bag om GoEstate

 

 

 Direktion og bestyrelse

 

 Sj17448shDirektør - Michael Gravgaard

Direktør og investor i GoEstate A/S. Adm. dirketør i Randers FC. Tidligere professionel fodboldspiller: Randers Freja, Viborg FF, FCK, FC Nantes, Hamburger SV & 18 A-Landskampe. Yderligt haft en fortid som TV-vært og sportschef på Canal9, og Discovery Networks Danmark ApS

”Jeg har investeret i GoEstate, fordi jeg synes, at konceptet er genialt, og der er et klart behov i markedet for denne type nichevirksomhed. Som ny spiller på markedet skal man altid slås lidt hårdere for at opnå sine mål, men teamet omkring GoEstate har afgjort det nødvendige DNA for at gå hele vejen, og det beviser de sidste tre år også. GoEstate har etableret sig et brugbart alternativ til de mennesker, som vil flytte fra A til B uden alt det besvær, der normalt følger med at skifte bolig. Ejerne har alle en fælles referenceramme fra en fantastisk tid i FC København i årene 2006 til 2008, og vi har med GoEstate formået at videreføre sammenholdet og energien imellem os til et projekt uden for banen!”

 

 

 


 Sj17412shBestyrelsesmedlem - Jesper Grønkjær

Investor og bestyrelsesmedlem i Go Estate A/S. Ansat hos TV3 Sport. Tidligere professionel fodboldspiller i Danmark, Holland, England, Spanien og Tyskland. 80 landskampe for Danmark.


"Boligmarkedet er noget, vi alle skal interessere os for. Gennem mine nu 36 år har jeg flyttet rundt 12-15 gange i fem lande, og jeg har der mærket behovet for et mere fleksibelt og gennemskueligt marked. Med boligbutikken GoEstate forsøger vi at gennemskueliggøre køb-/salgsprocessen. Det at kunne hjælpe mennesker fra deres bolig til et nyt hjem eller bringe mennesker ud på boligmarkedet for første gang med en god oplevelse i baggagen er drivkraften for mig. Vi er alle nuværende/tidligere profilerede gennem vores sport - vi forsøger nu at komme ind på et nyt marked med en noget anderledes tilgang. Vi ved fra vores tidligere jobs, at vilje, motivation, tålmodighed, hårdt arbejde og samarbejde er nøgleordene. Vi glæder os til at tage godt imod jer."

 

 

 

  Medejere i GoEstate A/S

 

BredehMedejer - Brede Hangeland

Investor i GoEstate A/S. Fodboldspiller i Crystal Palace, tidligere FC København og Viking Stavanger. 90 landskampe for Norge.


"Jeg ble godt kjent med Michaels gode verdigrunnlag, forretningssans og 
arbeidskapasitet etter uttallige døgn på hotellrom under en fantastisk tid i FCK. Da muligheten kom for å skape en fornuftig forretning sammen med en god gruppe gamle holdkamerater, som jeg har den dypeste respekt for, var jeg aldri i tvil om, at det ville jeg gjerne med til. Jeg synes vi er et godt team også utenfor banen, og en ekstra motivasjon ligger i å faktisk skulle bevise, at vi kan noe annet enn fotball, og gjøre det på den riktige måte. Jeg er stolt over det GoEstate har gjort så langt."

 

 

 

William K1Medejer - William Kvist Jørgensen

Investor i GoEstate A/S. Spiller til dagligt i FC København. Tidligere klubber VfB Stuttgart, Fulham og Wigan Athletic. Har spillet 61 A-landsholdskampe.


"Jeg har valgt at være med i GoEstate, fordi ligesom når jeg spiller på et 
fodboldhold, så elsker jeg når jeg spiller og arbejder med nogen, som har 
samme værdier som mig. Jeg har spillet med alle de involverede, kæmpet med dem i medgang og modgang. Det giver en tillid til, hvad vi kan sammen, og at vi vil gøre det med kvalitet og professionalisme. Derudover vil jeg med dette koncept være med til at skabe win-win situationer på bolig-cases, som boligmarkedet i øjeblikket ikke skaber. Den sikkerhed som vi kan give, håber jeg kan være med til at hjælpe folk godt fra deres nuværende bolig og sikkert frem til deres næste bolig."

  

 

 

 Sj17417shMedejer - Lars Jacobsen
37 år, familiefar med to børn. Fodboldspiller i EA Guingamp i Frankring. Tidligere klubber: OB, HSV, FCK, 1 FC Nürnberg, Everton, Blackburn Rovers, West Ham United, FCK. 81 A-landskampe.


"Jeg har gennem 17 år i fodboldbranchen gennemgået 11 flytninger i fire
forskellige lande. Det har hver gang været en stor stressfaktor for mig som fodboldspiller og for min familie generelt. Der er ingen tvivl om, at det koncept, som GoEstate repræsenterer, ville have hjulpet mig til hurtigere at etablere trygge rammer for mig og min familie. Et af konceptets store styrker er, at du selv kan vælge, i hvor stor grad du vil være involveret i hele processen. I mine år i udlandet, ville jeg gerne have boligen på plads hurtigst muligt uden brug af for meget tid og resourcer. Dvs. jeg ønskede at blive tilbudt en "fuld pakke", hvor boligen blev præsenteret som et færdigt produkt. Efter jeg returnerede til DK, ville jeg i større grad være med i udvælgelsen af boligen, renovering osv. Begge scenarier er GoEstate eksperter i. GoEstate er et banebrydende projekt, der tilpasser sig efter dine behov."

 


KONTAKT GOESTATE

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

GOEstate A/S    Produktionsvej 26    2600 Glostrup